Imprezy okolicznościowe
Menu 130 zł / osoba
(dania serwowane na półmiskach)
ZUPY: (JEDNA PORCJA NA OSOBĘ DO WYBORU)
Rosół z makaronem, warzywami i pietruszką 250 ml / porcja |
lub |
Krem z pomidorów z bazylią, grzankami czosnkowymi i oliwą 250 ml / porcja |
DANIA GŁÓWNE: (CZTERY PORCJE NA OSOBĘ DO WYBORU)
Zrazy wołowe z tradycyjnym farszem i sosem 80g / porcja |
Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym 80g / porcja |
Kotlet de volaille z masłem 80g / porcja |
Dorsz ze szpinakiem i sosem maślanym 80g / porcja |
Pieczone udko z kaczki w sosie własnym 80g / porcja |
DODATKI: (SZEŚĆ PORCJI NA OSOBĘ)
Ziemniaki gotowane 50g / porcja |
Frytki 50g / porcja |
Kluski śląskie 50g / porcja |
Warzywa sezonowe 50g / porcja |
Surówka colesław 50g / porcja |
Buraczki zasmażane 50g / porcja |
DESER: (JEDNA PORCJA NA OSOBĘ)
Selekcja lodów z owocami |
NAPOJE: (BEZ OGRANICZEŃ)
Kawa |
Herbata |
Woda niegazowana |
Sok pomarańczowy |
KOLACJA:
Dodatkowo możliwość zamówienia kolacji do powyższego menu w cenie 30 zł / osoba |
ZIMNE: (PIĘĆ PORCJI NA OSOBĘ)
Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami 50g / porcja |
Galaretka drobiowa 50g / porcja |
Szynka po rusku 50g / porcja |
Selekcja serów 50g / porcja |
Sałatka z kurczakiem 50g / porcja |
Pieczywo i masło |