Facebook
Streetview

Chef

  Krzysztof Bielawski, swoje doświadczenie zawodowe zdobywał w restauracjach, hotelach 4* i 5* w Polsce i zagranicą,pracował u boku jednych z najlepszych szefów kuchni, jest laureatem wielu konkursów kulinarnych, brał udział w licznych szkoleniach zawodowych,posiada tytuł jednego z najbardziej prestiżowych przewodników kulinarnych na świecie Gault & Millau ,, Młody talent 2016 -region północny,,, a także ,, Kucharz Młody Talent 2015,, przyznany przez Poland 100 Best Restaurants. Krzysztof uwielbia łączyć tradycyjne smaki kuchni polskiej z nowoczesnymi trendami kuchni świata.Zawsze dąży do perfekcji, i mimo wielu nagród i wyróżnień , najbardziej ceni sobie tą gdy goście jego restauracji są zadowoleni, nie lubi nudy dlatego też jego dania są czasem kontrowersyjne, lecz jak sam powtarza taka właśnie powinna być kuchnia XXI w.